Skip to content Skip to footer

Iriani Zeegers

Brief info

Mijn naam is Iriani Zeegers-Sijogo.

Vanuit Indonesië in 1965 aangekomen in het Groningse Appingedam, daarna verhuist naar Tilburg en nu al ruim 54 jaar wonende in Breda en in verschillende wijken te hebben gewoond.
Hoge Vught (Wisselaar), Heuvelkwartier en nu in de Haagse Beemden, getrouwd met een rasechte Bredanaar, mag me nu wel een Bredase noemen.

Naast mijn werk ben ik altijd met veel liefde en plezier, vrijwilligster geweest op de scholen waar mijn zonen zaten, tussenschoolse opvang etc., heb ik ook geholpen met de nieuwe mediatheek op het Stedelijk Gymnasium en daar ook vrijwilligerswerk gedaan, heb ik Nederlandse conversatielessen gegeven aan vluchtelingen, kook ik met onze partijlid Bertrand al 4 jaar 1 maal per maand bij Grote Broer/Zus, Kleine Broer/ Zus (hielp ik soms ook mee bij het verzorgingshuis voor de bejaarden), mantelzorgster samen met mijn man en ben nu ook wijkhoofd voor ReumaNederland.

Ik sta voor een veilig Breda, leefbaar voor iedereen en een schoon Breda, zonder drugsafval in de buitengebieden en meer handhaving, zodat drugs dealen uit de wijken geweerd worden.
Mijn hart gaat vooral uit naar de jongeren.
Wij zijn zelf als ouders verantwoordelijk voor de opvoeding en de veiligheid van onze kinderen. Laat ze opgroeien met liefde, geduld en veel aandacht en een luisterend oor.
De kinderen zijn de bloem van onze toekomst, als zij al verpest worden, zal de toekomst van Breda er niet mooier op worden.
Zij zijn later de degenen, die Breda nog mooier en beter kunnen maken met een diversiteit van culturen, die hand in hand gaan.

Volkpartij Breda © 2023 | iedereen telt mee.